KONAČNA LISTA korisnika projekta „Socijalna inkluzija i ekonomsko osnaživanje romske populacije u 11 opština u Srbiji” za Meru 1 – Ekonomska podrška

2021-09-27

Objavljena je konačna lista korisnika osnovne business obuke u okviru projekta „Socijalna inkluzija i ekonomsko osnaživanje romske populacije u 11 opština u Srbiji”.

Konačna lista KFW_osnovne biznis obuke 

Zbog velikog interesovanja, umesto 120 planiranih, komisija je odabrala čak 139 korisnika.

Čestitamo srećnim polaznicima i želimo vam mnogo uspeha u učenju i, kasnije, u poslu.

Projekat “Socijalna inkluzija i ekonomsko osnaživanje romske populacije u 11 opština u Srbiji” sprovodi se u okviru programa “Jačanje socijalne infrastrukture u opštinama pogođenim migrantskom krizom”, od strane ASB SEE u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kao I partnerskih organizacija IDC Srbija I Forum Roma Srbije. Projekat je finansiran od strane nemačke razvojne banke – KFW.

Share this entry

ASB is a German aid and welfare organisation, engaged in areas such as civil protection, rescue services and social welfare services. As a non-political organisation, ASB has, since its foundation in 1888, provided rapid and direct help to all those in need of our support.

Contact Us


Address:

ASB SEE Main Office Sarajevo, Aleja Bosne Srebrene 4, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Tel:

+387 (0)33 468 366

E-mail:

[email protected]


SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER