“Bazar Zdravlja” je ponovo aktivan, zahvaljujući Domu Zdravlja Kovačica

2023-02-09

U Udruženju penzionera u Kovačici danas je bilo aktivno i puno smeha.
Naime, Dom Zdravlja Kovačica je obnovio dobru praksu od pre pandemije i opet održao „Bazar Zdravlja“. Ovoga puta, svi zainteresovani bili su dobrodošli u Domu penzionera, a bilo ih je preko 40. Nakon detaljnog pregleda od strane dr Ane Nedeljković, načelnice Službe opšte medicine Doma zdravlja Кovačica, dvanaestoro je i vakcinisano.

Ekipa je takođe posetila i nekoliko porodica i obavila pregled i vakcinaciju u kućnim uslovima. 🍏💚💉💒

Sutra će se akcija vakcinacije nastaviti u Domu Zdravlja Kovačica.
🍀
Akcija promocije vakcinacije protiv virusa kovid-19 se organizuje u okviru projekta “Podrška angažovanju zajednice u kampanji vakcinacije protiv virusa kovid-19”, u saradnji sa nevladinom organizacijom ASB, a uz podršku Svetske zdravstvene organizacije @who i @usaidserbia , koji, u saradnji sa Vladom Republike Srbije, pružaju podršku promociji vakcinacije protiv kovida-19 u Srbiji.

#covid19relief #covid19response #covid #vaccinationdone #vaccinatedandhappy #vaccinated #wehelphereandnow