Podrška vakcinaciji u Domu kulture u Starom Selu

2023-02-21

U Domu kulture u Starom Selu organizovana kampanja informisanja o imunizaciji protiv virusa kovid-19.

Prisutnima su patronažne sestre Doma zdravlja u Velikoj Plani i osoblje Crvenog krsta merili  pritisak i osnovne parametre zdravlja ( tenzija i glukoza u krvi), a na licu mesta su mogli da zakažu i vakcinaciju u Domu zdravlja.

Akcija promocije vakcinacije protiv virusa kovid-19 se organizuje u okviru projekta “Podrška angažovanju zajednice u kampanji vakcinacije protiv virusa kovid-19”, u saradnji sa nevladinom organizacijom ASB, a uz podršku Svetske zdravstvene organizacije i USAID-a, koji, u saradnji sa Vladom Republike Srbije, pružaju podršku promociji vakcinacije protiv kovida-19 u Srbiji.