Preliminarna lista korisnika za dodelu plastenika u opštini Lučani

2021-07-22

U okviru projekta „Direktna socio-ekonomska pomoć ugroženim porodicama i pružaocima socijalnih usluga u lokalnim zajednicama u Srbiji” planirana je podela ekonomskih grantova u vidu plastenika, sistema kap po kap i prateće opreme socijalno ugroženom stanovništvu u opštini Lučani. Ukupno 12 korisnika ove opštine će potpisati ugovore o donaciji plasteničkih jedinica od ASB-a, koji će biti realizovani do kraja tekuće godine.

Rang listu prijavljenih korisnika za dodelu sredstava namenjenih poboljšanju uslova života socijalno ugroženih porodica iz opštine Lučani možete preuzeti ovde:

Lista za dodelu plastenika -Lucani

Projekat finansira nemačko Ministarstvo spoljnih poslova zajedno sa ASB-om, gradovima Kruševac i Leskovac i opštinama Lučani, Arilje, Šid, Dimitrovgrad, Vladičin Han. Cilj projekta jeste da doprinese socio-ekonomskoj inkluziji veoma ugroženih porodica u Srbiji i da stvori bolje uslove za njihov život i zaposlenje.

Podsetićemo, početkom godine godine, potpisani su sporazumi o saradnji između ASB-a I partnerskih opština, kojima će korisnici projekta pored plastenika I prateće opreme u narednom periodu dobiti i besplatnu obuku za proizvodnju određenih kulturnih dobara. ASB i nemačko Ministarstvo spoljnih poslova godinama sarađuju na projektima u opštinama u Srbiji, gde pomažu socijalno ugroženim porodicama i marginalnim grupama, a samo za ovaj projekat izdvojeno je oko 160,000 eura.

 

Share this entry

ASB is a German aid and welfare organisation, engaged in areas such as civil protection, rescue services and social welfare services. As a non-political organisation, ASB has, since its foundation in 1888, provided rapid and direct help to all those in need of our support.

Contact Us


Address:

ASB SEE Main Office Sarajevo, Aleja Bosne Srebrene 4, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Tel:

+387 (0)33 468 366

E-mail:

[email protected]


SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER