Promocija vakcinacije u Pirotu

2023-01-27

Pandemija nije završena, kovid je i dalje prisutan, vakcinacija najbolja zaštita protiv težih oblika bolesti i fatalnih ishoda.

U velikoj sali pirotske Gradske skupštine organizovana je akcija promocije vakcinacije protiv virusa kovid-19.

Promociji projekta prisustvovala je predsednica Skupštine grada dr Milena Dimitrijević, koja je ujedno i predsednica Saveta za javno zdravlje, a prisutne je pozdravila v.d. direktorka Doma zdravlja, dr Suzana Stanković, nakon čega je predavanje održala dr Marina Manić, PR Doma zdravlja.

Akcija promocije vakcinacije protiv virusa kovid-19 organizuje se u okviru projekta “Podrška angažovanju zajednice u kampanji vakcinacije protiv kovid-19”, u saradnji sa nevladinom organizacijom ASB, a uz podršku Svetske zdravstvene organizacije i USAID-a, koji, u saradnji sa Vladom Republike Srbije, pružaju podršku promociji vakcinacije protiv kovida-19 u Srbiji.

Ceo članak i video priloge pogledajte na linku ispod: