Produžen javni poziv za učešće u programu obuka za rad u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT) u Srbiji

2019-03-05

 

 

 

Javni poziv za učešće u programu obuka za rad u sektoru informaciono-komunikacionih (IKT) tehnologija je produžen do 25.03.2018.

Obuke se sprovode  u okviru projekta ‘’Podrška održivom povratku interno raseljenih lica na Kosovo*’’ koji finansira Evropska unija, a implementira Arbeiter – Samariter – Bund Srbija u partnerstvu sa Centrom za ravnomerni regionalni razvoj i Gradom Kruševac.

Za obuke mogu da se prijave interno raseljena lica zainteresovana za povratak na Kosovo* starosti između 18 i 30 godina iz Kragujevca, Kruševca, Kraljeva i Čačka (ukoliko sa teritorije navedenih gradova ne bude dovoljno prijavljenih kandidata/kinja koji ispunjavaju uslove konkursa, razmatraće se prijave interno raseljenih lica iz ostalih opština i gradova u Srbiji)

Polaznici programa dobijaju mogućnost da kroz visoko specijalizovane obuke unaprede svoja znanja i veštine za rad u IKT sektoru, kroz stručnu praksu u IKT kompanijama značajno povećaju svoju zapošljivost, posete uspešne kompanije koje se nalaze u povratničkim zajednicama na Kosovu*, konkurišu za grantove u vidu nabavku opreme za otpočinjanje posla, pohađaju dvodnevni trening o omladinskom preduzetništvu i još mnogo toga.

Detaljnije informacije vezano za obuke i prijavu, možete pronaći OVDE

Tekst javnog poziva sa detaljnim uputstvima za prijavu i pratećim obrascima, koje je potrebno popuniti i dostaviti uz prijavu, možete preuzeti OVDE

Kompletne prijave sa popunjenim obrascima  i skeniranim dokumentima je potrebno dostaviti najkasnije do 25.03.2019. godine u 17.00 časova isključivo na sledeći e-mail: [email protected]

Nepotpune prijave neće biti razmatrane.

Za sve dodatne informacije i pitanja u vezi sa procedurom prijavljivanja na konkurs, kao i o ostalim programima podrške ASB Srbija, možete se obratiti putem e-mail [email protected]

Konkurs za IKT obuke Produžen rok

ASB Corrigendum

ASB OGLAS – Javni poziv za IKT obuke JAVNI POZIV SA UPUTSTVOM

 

Share this entry

ASB is a German aid and welfare organisation, engaged in areas such as civil protection, rescue services and social welfare services. As a non-political organisation, ASB has, since its foundation in 1888, provided rapid and direct help to all those in need of our support.

Contact Us


Address:

ASB SEE Main Office Sarajevo, Aleja Bosne Srebrene 4, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Tel:

+387 (0)33 468 366

E-mail:

[email protected]


SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER