RE!NTEGRACIJA: Produžen rok za prijavu na javni poziv – Ekonomska podrška

2020-06-03

U okviru projekta Re!ntegracija – podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji produžen je rok za prijavu na javni poziv – Ekonomska podrška i traje do 15.06.2020. godine.

Pozivamo sve zainteresovane iz Novog Pazara, Sjenice, Tutine i okoline ova tri grada da se upoznaju sa javnim pozivom, njegovim uslovima i prijave se, poziv je otvoren od ponedeljka, 27. aprila 2020. godine, i traje do 15.06.2020. godine.

Prijava za podršku u okviru Mere 2 – Ekonomska podrška, sa pratećom dokumentacijom, podnosi se lično, u kancelarijama Regionalna Razvojna Agencija Sandžaka – SEDA u Novom Pazaru, na adresi 7. juli bb, u Tutinu, na adresi Pešterska 2/6, i u zgradi opštine Sjenica, adresa Kralja Petra I 10, kancelarija br.26.

Link ka potrebnoj dokumentaciji i prijavi za Socijalnu podršku: 
https://asb-see.org/reintegracija-javni-poziv-za-izbor-korisnika-mere-1-socijalna-podrska/

Link ka potrebnoj dokumentaciji i prijavi za Ekonomsku podršku:
https://asb-see.org/rentegracija-javni-poziv-za-izbor-korisnika-mere-2-ekonomska-podrska/

Projekat je finansiran od strane Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) – Saveznog Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Republike Nemačke.

Nosilac projekta je ASB South East Europe, implementator IDC Serbia, a partneri na projektu su Grad Novi PazarOpština SjenicaOpština Tutin – Oficijalna stranica u partnerstvu sa Regionalna Razvojna Agencija Sandžaka – SEDA i Merhamet Sandzak.

Osnovni cilj projekta je stvaranje pristojnih životnih uslova za povratnike iz Nemačke putem intenzivne socio-ekonomske podrške održivoj reintegraciji i poboljšanju mehanizama inkluzije u tri grada u Srbiji – Novi Pazar, Sjenica i Tutin.

Share this entry

ASB is a German aid and welfare organisation, engaged in areas such as civil protection, rescue services and social welfare services. As a non-political organisation, ASB has, since its foundation in 1888, provided rapid and direct help to all those in need of our support.

Contact Us


Address:

ASB SEE Main Office Sarajevo, Aleja Bosne Srebrene 4, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Tel:

+387 (0)33 468 366

E-mail:

[email protected]


SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER