JAVNI POZIV – Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji u Pirotu

2022-08-01

Partnerske organizacije na realizaciji projekta “Podrška  Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji u Pirotu” danas su uvodnom konferencijom i zvanično označile početak realizacije projekta.

Zamenik gradonačelnika Pirota, Miloš Colić rekao je da se radi o projektu koji finansira Evropska unija, vrednom preko 385.000 evra od čega grad Pirot učestvuje sa 16 procenata sopstvenih sredstava. Partneri  na realizaciji projekta su grad Pirot, Centar za socijalni rad, UG “Ternipe” i ASB – nemačka NVO kancelarija u Srbiji.

“Danas je raspisan javni poziv za sve zainteresovane gradjane romske nacionalnosti, potencijalne korisnike sredstava i trajaće do kraja avgusta. Implementacija projekta bi trebalo da omogući pristojan život onima koji su u stanju socijalne potrebe. Projekat bi trebalo da se realizuje do jula 2023.godine i kao rezultat ćemo  imati 20 obnovljenih domova i  jedan stan kao i ostale usluge psiho-socijalne podrške licima kojima je pomoć potrebna”-istakao je Miloš Colić, zamenik gradonačelnika Pirota.

 

JAVNI POZIV je raspisan za izbor korisnika sredstava namenjenih za poboljšanje uslova stanovanja socijalno ugroženih lica kroz dodelu i ugradnju paketa građevinskog materijala i pružanje podrške kroz sprovođenje mera aktivne inkluzije. Tekst javnog poziva kao i kompletnu dokumentaciju možete pronaći na sledećim linkovima:

Javni_poziv_UNOPS

Izjava saglasnost suvlasnika

Pirot Јавни позив 29.06.22

Pristanak na obradu podataka o licnosti gm

Пријава на јавни позив

Share this entry

ASB is a German aid and welfare organisation, engaged in areas such as civil protection, rescue services and social welfare services. As a non-political organisation, ASB has, since its foundation in 1888, provided rapid and direct help to all those in need of our support.

Contact Us


Address:

ASB SEE Main Office Sarajevo, Aleja Bosne Srebrene 4, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Tel:

+387 (0)33 468 366

E-mail:

[email protected]


SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER